Er zijn 6310 evenementen links

De meest gezochte zijn :
witte raaf
GEnt
luchtballon
kinderen
amsterdam
 
       
Uw advertentie hier? Klik hier


Bijzonder lokaties

Een bijzondere lokatie voor een bijzondere gelegenheid, daar kiest u natuurlijk voor. Daarom vindt u hier een overzicht van suggesties varierend van natuurrijke lokaties tot lokaties met attracties of voorzieningen. Voor kinderfeesten is een dierenpark of pretpark een erg leuke omgeving. Voor een ontspannende vergader lokaties kiest men eerder voor een strandpaviljoen of brasserie.


Culinair uitje   Bungalows   Ontspannen   Groeps reizen   Acts   Hotel overzicht   Creatief uitje   Workshops   Muziek bands en artiesten   Sportief  

Noordwijk   Den Haag   Sneek   Helmond   Delft   Middelburg   Ede   EMMEN   AMSTELVEEN   Amsterdam      Lauwersoog   Haarlem  


Populaire groeps activiteiten;


1 Workshops
2 Ontspannen
3 Creatief uitje
4 Groeps reizen
5 Culinair uitje
6 Zwemmen
7 Rondvaart en Rondreis
8 Educatief
9 Attracties
10 Themafeesten

 

Groeps lokaties

Klik hier voor meer populaire evenementen
Verras jezelf of je medewerkers

funfactorytheband.nl
Fun Factory besteedt veel zorg aan uitstraling en techniek. Of het nu gaat om een bruiloft van 100 gasten en een bedrijfsevenement met 1000 gasten, er wordt altijd gewerkt met een professioneel geluidsbedrijf. Van het bezoeken van een locatie tot het uitwerken van een lichtplan, dit zijn allemaal extra services die Fun Factory u te bieden heeft.

Elvis museum
Het museum bestaat sinds 26 december 2002. Het is officieel geopend door Ria Flake. Zij is één van de medewerkers van Graceland. Als enige in Europa hebben wij de licentie om de naam Elvis Presley te mogen gebruiken. Hier zijn we dan ook erg trots op! We hopen onze collectie nog verder te kunnen uitbreiden, maar kunnen dat niet zonder u. Door donaties en giften kunnen wij het museum draaiende houden, en de collectie uitbreiden. Als u ons wilt steunen, print het formulier uit en geef het ingevuld en wel af. Het museum is iedere dag geopend van 09.00 tot 16.00 uur, behalve op maandag en zondag. Zondag alleen op afspraak. Wij zijn ook te vinden via: Op zijn best.

Imperial Hotel
Dit viersterren hotel ligt in het centrum van Kopenhagen niet ver verwijderd van de Tivoli Tuinen en de belangrijkste winkelstraten. Het hotel heeft een moderne en warme uitstraling en is ingericht in Deense stijl.


Klik hier voor een andere selectie.Evenemenentenkalender

Vandaag / Deze maand / Dit jaar
Wekelijks / Maandelijks / Jaarlijks

            <<  . 2014  >>  


Voeg uw evenement toe

   
 

Aanmelden    Over ons    Contact    Sitemap    Privacy    Voorwaarden
(c) Cridea 2007-2014