Er zijn 6310 evenementen links

De meest gezochte zijn :
witte raaf
GEnt
luchtballon
kinderen
amsterdam
 
       
Uw advertentie hier? Klik hier


Bijzonder lokaties

Een bijzondere lokatie voor een bijzondere gelegenheid, daar kiest u natuurlijk voor. Daarom vindt u hier een overzicht van suggesties varierend van natuurrijke lokaties tot lokaties met attracties of voorzieningen. Voor kinderfeesten is een dierenpark of pretpark een erg leuke omgeving. Voor een ontspannende vergader lokaties kiest men eerder voor een strandpaviljoen of brasserie.


Acts   Workshops   Creatief uitje   Culinair uitje   Muziek bands en artiesten   Groeps reizen   Bungalows   Hotel overzicht   Ontspannen   Sportief  

Den Haag   Middelburg      Ede   Helmond   Sneek   Noordwijk   Lauwersoog   AMSTELVEEN   Delft   Amsterdam   EMMEN   Haarlem  


Populaire groeps activiteiten;


1 Workshops
2 Ontspannen
3 Creatief uitje
4 Groeps reizen
5 Culinair uitje
6 Zwemmen
7 Rondvaart en Rondreis
8 Educatief
9 Attracties
10 Themafeesten

 

Groeps lokaties

Klik hier voor meer populaire evenementen
Verras jezelf of je medewerkers

Holiday Inn Express Cologne Troisdorf
Vlakbij Keulen en Bonn vindt u het Holiday Inn Express Cologne Troisdorf. Een prima uitvalsbasis voor zowel de toerist als de zakenreizigers. Bezichtig de Dom van Keulen of bezoek het geboortehuis van Beethoven in Bonn. De 110 comfortabel ingerichte hotelkamers zijn allen voorzien van airconditioning, televisie met pay-tv, gratis koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met een douche en toilet. Begin uw dag met het uitgebreide ontbijtbuffet in de ontbijtruimte van het hotel. Wit u een kop koffie of een borrel? Dan bent u in de gezellige Lobby Bar aan het juiste adres. Eau de Cologne, de Dom en kerstmarkten zijn de grote trekpleisters voor het toerisme in Keulen. Maar vergeet niet een van de vele musea te bezoeken, uitgebreid te gaan shoppen en de Keulse specialiteiten te proeven. Keulen is een ideale bestemming voor cultuurfreaks, winkelliefhebbers, maar is dankzij de dierentuin en andere activiteiten ook geschikt voor een bezoek met kinderen. U kunt ook uitwijken naar de stad Bonn waar u onder andere het geboortehuis van Beethoven kunt bezoeken en kasteel Poppelsdorf kunt bezoeken.

Legermuseum
Het Legermuseum wil, vanuit de unieke rijkscollectie, bij een breed publiek belangstelling en betrokkenheid wekken voor de betekenis van de krijgsmacht voor ons land, door de eeuwen heen. Dit bepaalt de verdere vorming en de wijze van presenteren van de collectie.

HotZone
HotZone uit Wijk aan Zee organiseert actieve en sportieve evenementen, vergaderingen, programma's en bedrijfsuitjes op alle stranden van Nederland.


Klik hier voor een andere selectie.Evenemenentenkalender

Vandaag / Deze maand / Dit jaar
Wekelijks / Maandelijks / Jaarlijks

            <<  . 2014  >>  


Voeg uw evenement toe

   
 

Aanmelden    Over ons    Contact    Sitemap    Privacy    Voorwaarden
(c) Cridea 2007-2014