Er zijn 6310 evenementen links

De meest gezochte zijn :
witte raaf
GEnt
luchtballon
kinderen
amsterdam
 
       

Bedrijfsevenement organiseren? Klik hierBijzonder lokaties

Een bijzondere lokatie voor een bijzondere gelegenheid, daar kiest u natuurlijk voor. Daarom vindt u hier een overzicht van suggesties varierend van natuurrijke lokaties tot lokaties met attracties of voorzieningen. Voor kinderfeesten is een dierenpark of pretpark een erg leuke omgeving. Voor een ontspannende vergader lokaties kiest men eerder voor een strandpaviljoen of brasserie.


Creatief uitje   Ontspannen   Muziek bands en artiesten   Sportief   Hotel overzicht   Culinair uitje   Acts   Groeps reizen   Workshops   Bungalows  

EMMEN   Nederland - Amsterdam      Sneek   Delft   AMSTELVEEN   Helmond   Ede   Amsterdam   Middelburg   De Lutte   Noordwijk   Den Haag  


Populaire groeps activiteiten;


1 Workshops
2 Ontspannen
3 Creatief uitje
4 Groeps reizen
5 Culinair uitje
6 Zwemmen
7 Rondvaart en Rondreis
8 Educatief
9 Attracties
10 Themafeesten

 

Groeps lokaties

Klik hier voor meer populaire evenementen
Verras jezelf of je medewerkers

Flair Hotel Adler
Hotel Adler ligt in het prachtige landschap tussen het Bodenmeer en de kalksteenheuvels in het zuidwesten van Duitsland. In dit pittoreske stadje kunt u genieten van de architectuur van de prachtige gebouwen of haal een frisse neus in Natuurpark Obere Donau. Alle kamers in Hotel Adler zijn voorzien van bad of douche, föhn, toilet, televisie, radiowekker, telefoon en minibar. Ook zijn er niet-rokenkamers aanwezig. Het hotel beschikt over twee restaurants en een bar. Laat u verwennen in restaurant ?Zauberlehrling', waar u dagelijks terecht kunt voor een uitgebreid ontbijt, lunch en diner. Met een grote groep mensen kunt u ook terecht in restaurant ?Felsenkeller', waar u kunt kiezen voor een speciaal themadiner. In dit restaurant is ook een cocktailbar aanwezig. Pfullendorf is een authentieke stad die nog veel oude vakwerkhuizen met unieke details bevat. Maar Pfullendorf heeft meer bezienswaardigheden en musea. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Heimat- und Handwerkmuseum in het eeuwenoude vakwerkhuis ?Bindhaus'. Hier vindt u een uitgebreide historische collectie handwerken uit de stad. Bewonder een van de indrukwekkende kerken en trek erop uit in de wonderschone natuur buiten de stad.

Update Music & Events
Update Music & Events is gespecialiseerd in bands, artiesten en acts voor bruiloften, bedrijfsfeesten en het organiseren van (bedrijfs) evenementen.

Secret Hotel Amsterdam 5*
Verras uzelf met een verblijf in een Secret Hotel! Boek een unieke aanbieding tegen een zeer aantrekkelijke prijs in een van onze topbestemmingen. De naam en precieze locatie en van het hotel blijven nog even geheim totdat u de reserveringsbevestiging ontvangt. De naam van het hotel ontvangt u uiterlijk 48 uur voor aankomst en indien u voor dezelfde dag reserveert ontvangt u deze direct. Wel bieden wij u alvast een omschrijving van het hotel en de omgeving. Veel plezier in het Secret Hotel van uw keuze! Dit elegante 5-sterren Secret Hotel ligt zeer gunstig in de chique wijk Amsterdam-Zuid! Geniet van de luxe winkelstraten en verwen uzelf met dat ene mooie exemplaar of houdt het lekker bij windowshoppen. Vanuit dit Secret Hotel bent u zo in de binnenstad van Amsterdam! Bezoek hier het Rijksmuseum, ontdek de gezellige horeca en maak een grachtentocht. Amsterdam is een geweldige stad met een heerlijke sfeer! U kunt hier naar hartenlust shoppen in de P.C. Hooftstraat, Cornelis Schuytstraat en de omgeving van de Beethovenstraat. Het hotel ligt op korte afstand van beroemde musea zoals het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum. 's Avonds is er in deze wereldstad ook genoeg te doen! Woon een voorstelling bij in het Theater Carré of bezoek een comedy voorstelling van Boom Chicago. Leuk is het ook om een boeiende, grappige of uitdagende workshop te volgen, zoals cocktails shaken of pottenbakken en om een interessante stadswandeling of rondvaart te maken. Amsterdam is een stad vol leuke en originele activiteiten, waardoor uw verblijf er een wordt om nooit te vergeten!


Klik hier voor een andere selectie.Evenemenentenkalender

Vandaag / Deze maand / Dit jaar
Wekelijks / Maandelijks / Jaarlijks

            <<  Okt. 2016  >>  


Voeg uw evenement toe

   
 

Aanmelden    Over ons    Contact    Sitemap    Privacy    Voorwaarden
(c) Cridea 2007-2016